Ruokaboksi

Keväinen parsasalaatti, Viinitarhurin juustoa & sipulivinegretteä

Tämä salaatti antaa lupauksen tulevasta kesästä. Sesongin hienostunut parsa sopii loistavasti salaattiin. Sipulivinegrette ja Viinitarhurin juusto kruunaavat kokonaisuuden.

Clock Icon45 min
LaktoositonGluteenitonSisältää pähkinää

Sipulivinegrette:
2 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
6 rkloliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
0.5 tlkuivattua timjamia
1 rklvalkoviinietikkaa
Salaatti:
1 nippu parsaa
ripaus suolaa
1 kurkku
1 rskirsikkatomaatteja
1 pssalaattia
1 pssaksanpähkinöitä
1 pktViinitarhurin juustoa

Lisää samanlaisia reseptejä

Keväinen parsasalaatti – makujen juhlaa lautasella

Keväinen parsasalaatti, Viinitarhurin juustoa ja sipulivinegretteä on täydellinen valinta, kun haluat tuoda ripauksen kevään raikkautta ruokapöytääsi. Tämä salaatti yhdistää sesongin tuoreen parsan, hienostuneen sipulivinegretteen ja Viinitarhurin juuston, luoden harmonisen ja herkullisen makukokonaisuuden. Salaatti on ihanteellinen kevyeksi lounaaksi tai alkupalaksi illanistujaisiin tai viikonlopun brunssille.

Miksi valita Keväinen parsasalaatti?

Keväinen parsasalaatti on erityinen sen monipuolisten makujen ansiosta. Parsa tuo mukanaan keväisen raikkauden, kun taas sipulivinegrette tuo täyteläisen maun salaatille. Viinitarhurin juuston suolainen ja kermaisen pehmeä maku täydentää kokonaisuuden. Tämä salaatti on myös laktoositon ja gluteeniton, joten se sopii monille erityisruokavalioille. Salaatti on kevyt, mutta täynnä ravintorikkaita aineksia, kuten vitamiineja ja hyviä rasvoja pähkinöistä.

Helppo valmistus ja vaihtelevat vaihtoehdot

Valmistus on helppoa ja nopeaa, ja aikaa kuluu vain 45 minuuttia. Vinkkinä, voit paahtaa saksanpähkinät kevyesti kuivalla paistinpannulla, jolloin niiden maku korostuu entisestään. Jos haluat muunnella salaattia, voit vaihtaa Viinitarhurin juuston esimerkiksi vuohenjuustoon tai fetaan. Salaattiin voi myös lisätä erilaisia vihanneksia tai korvata pähkinät itselle mieluisemmilla.

Tarjoiluvinkit Keväiseen parsasalaattiin

Keväinen parsasalaatti on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen, kun parsat ovat vielä raikkaita ja rapeita. Salaatti sopii erinomaisesti tarjottavaksi sellaisenaan tai vaikkapa tuoreen leivän kanssa. Voit tarjoilla salaatin yksittäisillä lautasilla tai suurelta tarjoiluvadilta, josta jokainen voi annostella omalle lautaselleen.

Keväinen parsasalaatti – Kevyt ja herkullinen valinta

Keväinen parsasalaatti on täydellinen yhdistelmä makuja ja tekstuureja, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se on helppo valmistaa, ja sen raikkaat maut vievät kielen mennessään. Kokeile tätä salaattia ja tuo kevään tuoksu ja maku lautasellesi.

Keväinen parsasalaatti, Viinitarhurin juustoa & sipulivinegretteä -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.