Ruokaboksi

Paahdetut karitsa-possukebakot, padron-paprikoita & dippiä

Tässä reseptissä karitsan ja possun jauhelihataikinasta valmistetut kebakot, padron-paprikat ja perunat paahtuvat näppärästi uunissa samalla pellillä. Kastikkeeksi valmistetaan raikas tuoreella mintulla maustettu kermaviilidippi.

Clock Icon50 min
LaktoositonGluteenitonSisältää possuaSisältää lammasta

Perunat:
1 kg perunoita
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua timjamia
2 rklöljyä
Kebakot:
1 rklöljyä
1 pktkaritsa-possun jauhelihataikinaa
Paprikat:
1 pspadron-paprikoita
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
0.5 tlkuivattua oreganoa
1 rklöljyä
Kastike:
1 prkkermaviiliä
ripaus sokeria
0.5 rklvalkoviinietikkaa
1 psminttua

Lisää samanlaisia reseptejä