Paahdetut karitsa-possukebakot, padron-paprikoita & dippiä
Tässä reseptissä karitsan ja possun jauhelihataikinasta valmistetut kebakot, padron-paprikat ja perunat paahtuvat näppärästi uunissa samalla pellillä. Kastikkeeksi valmistetaan raikas tuoreella mintulla maustettu kermaviilidippi.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua timjamia
- 2 rklöljyä
- Kebakot:
- 1 rklöljyä
- 1 pktkaritsa-possun jauhelihataikinaa
- Paprikat:
- 1 pspadron-paprikoita
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 0.5 tlkuivattua oreganoa
- 1 rklöljyä
- Kastike:
- 1 prkkermaviiliä
- ripaus sokeria
- 0.5 rklvalkoviinietikkaa
- 1 psminttua