Pannulla paistettuja falleroita, tomaattikastiketta & couscousia
Kotimaiset ravintolatason fallerot ovat mahtavan makuisia kasvispyörykäitä. Nämä maistuvat fallerot ovat pompanneet testikeittiön ykköstuotteeksi tässä kategoriassa. Falleroiden lisäksi valmistetaan tomaattikastiketta ja ravintorikasta couscousia. Nam - ja eikun ääntä kohti!
- Tomaattikastike:
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 rklöljyä
- 1 tlktomaattimurskaa + 1 dl vettä
- 0.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua oreganoa
- 1 tlsokeria
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- Couscous:
- 3 porkkana
- 4 dlvettä
- 0.5 tlsuolaa
- 1 kasvisfondi
- 4 dl couscousia
- 1 rklöljyä
- Fallerot:
- 2 psfalleroita
- 2 rklöljyä
- Lisäksi:
- 1 prkvegaanista creme fraichea