Ruokaboksi

Pitaleivät grilloumijuustolla, paahdetulla kesäkurpitsalla & salsaa

Grilloumijuusto leivitetään tässä reseptissä korppujauholla rapeaksi. Pitaleipien täytteeksi valmistetaan uunissa paahdettua kesäkurpitsaa ja raikasta salsaa.

Clock Icon30 min

Kesäkurpitsa:
2 kesäkurpitsaa
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
2 tlkuivattua oreganoa
Grilloumijuusto:
2 pktgrilloumijuustoa
3 rklöljyä
1 dlkorppujauhoja
1 tlpaprikajauhetta
Salsa:
1 rskirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 ruukku korianteria
1 limen kuori + mehu
ripaus suolaa
2 tlsokeria
0.5 rklöljyä
Lisäksi:
1 pssalaattia
2 pktpitaleipiä
1 prkkreikkalaista jogurttia

Lisää samanlaisia reseptejä