Pitaleivät grilloumijuustolla, paahdetulla kesäkurpitsalla & salsaa
Grilloumijuusto leivitetään tässä reseptissä korppujauholla rapeaksi. Pitaleipien täytteeksi valmistetaan uunissa paahdettua kesäkurpitsaa ja raikasta salsaa.
- Kesäkurpitsa:
- 2 kesäkurpitsaa
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tlkuivattua oreganoa
- Grilloumijuusto:
- 2 pktgrilloumijuustoa
- 3 rklöljyä
- 1 dlkorppujauhoja
- 1 tlpaprikajauhetta
- Salsa:
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 punasipuli
- 1 ruukku korianteria
- 1 limen kuori + mehu
- ripaus suolaa
- 2 tlsokeria
- 0.5 rklöljyä
- Lisäksi:
- 1 pssalaattia
- 2 pktpitaleipiä
- 1 prkkreikkalaista jogurttia