Rapeaksi paistettuja falafeleja, jogurttikastiketta & marinoitua fenkolia
Tämä ruoka antaa lupauksen tulevasta kesästä. Falafelpyörykät paistetaan pannulla rapeaksi ja lisäksi marinoidaan fenkoli, kurkkua ja retiisejä. Ruoan kruunaa maistuva jogurttikastike.
- Kasvikset:
- 2 fenkolia
- 1 kurkku
- 1 psretiisejä
- 0,5 ruukku persiljaa
- 1 rklöljyä
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tlsokeria
- 1 limen mehu
- Lisäksi:
- 1 pssalaattia
- Kastike:
- 1 prkkreikkalaista jogurttia
- 0,5 ruukku persiljaa
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- Falafelit:
- 1 pktfalafel-taikinaa
- 4 rklöljyä