Ruokaboksin tortillat nyhtötofulla, marinoidulla kaalilla & pico de galloa
Tällä kertaa tortillojen täytteeksi valmistetaan nyhtötofua. Tofun lisäksi tortillat täytetään pico de gallolla eli itse tehdyllä salsalla ja rapealla marinoidulla kaalilla.
- Nyhtötofu:
- 2 pkttofua
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 2 tljuustokuminaa
- 1 tl(savu)paprikajauhetta
- 1 tlchilijauhetta
- 2 tlkuivattua oreganoa
- 1 tlsokeria
- Marinoitu punakaali:
- 1 pala punakaalia
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa
- 2 tlsokeria
- 1 rklöljyä
- Pico de gallo:
- 1 rstomaatteja
- 1 pskorianteria
- ripaus suolaa ja sokeria
- 1 limen kuori + mehu
- Lisäksi:
- 1 pkttortillalettuja
- 1 prksoijagurttia