Tomaattinen orzotto & grilloumijuustoa
Orzo on kreikkalainen jyväpasta ja tässä reseptissä siitä valmistuu tomaattinen risotto. Ruoan kruunaa rapeaksi paistettu grilloumijuusto, kirsikkatomaatit ja tuore persilja.
- Kasvisliemi:
- 8 dlvettä
- 1 kasvisfondi
- Orzotto:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rklöljyä
- 1 ps orzoa
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 1 tlktomaattimurskaa + tilkka vettä
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua oreganoa
- 1 tlkuivattua timjamia
- Grilloumijuusto:
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 2 pktgrilloumijuustoa
- 2 rklöljyä
- ripaus mustapippuria
- 1 ruukku persiljaa