Ruokaboksi

Vegaaniset korealaiset pannukakut, marinoitua kurkkua & dippiä

Näissä korealaisissa pannukakuissa proteiinin lähteenä toimii kikhernejauho. Valmiiksi pilkottu kaaliraaste nopeuttaa ruoan valmistusta. Lisäksi tarjoillaan gochujang-tahnasta valmistettua dippiä ja marinoitua kurkkua.

Clock Icon40 min

Pannukakut:
5 dl kikhernejauhoa
5 dlkylmää vettä
1 rklöljyä
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
0.5 tlchilijauhetta
2-3 kevätsipulia
2 pskaaliraastetta
3 rklöljyä
Kurkku:
1 kurkku
ripaus sokeria
ripaus suolaa
1 ruukku korianteria
1-2 kevätsipulia
Dippi:
2 psgochujang-tahnaa
1 rklsokeria
4 rklsoijakastiketta
1 rklvalkoviinietikkaa
4 rklvettä

Lisää samanlaisia reseptejä