Vegaaniset korealaiset pannukakut, marinoitua kurkkua & dippiä
Näissä korealaisissa pannukakuissa proteiinin lähteenä toimii kikhernejauho. Valmiiksi pilkottu kaaliraaste nopeuttaa ruoan valmistusta. Lisäksi tarjoillaan gochujang-tahnasta valmistettua dippiä ja marinoitua kurkkua.
- Pannukakut:
- 5 dl kikhernejauhoa
- 5 dlkylmää vettä
- 1 rklöljyä
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 0.5 tlchilijauhetta
- 2-3 kevätsipulia
- 2 pskaaliraastetta
- 3 rklöljyä
- Kurkku:
- 1 kurkku
- ripaus sokeria
- ripaus suolaa
- 1 ruukku korianteria
- 1-2 kevätsipulia
- Dippi:
- 2 psgochujang-tahnaa
- 1 rklsokeria
- 4 rklsoijakastiketta
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 4 rklvettä