Ruokaboksi

Vege Banh mi hodarit tofulla & lanttiperunoita

Vietnamilainen streetfood valmistuu myös kotikeittiössä helpoilla ohjeilla. Hodarit täytetään mausteisella tofulla ja raikkaalla kurkkusalaatilla. Potkua hodareihin tuo vegaaninen chilimajoneesi.

Clock Icon40 min

Perunat:
1 kg perunoita
1 tlsuolaa
2 tlpaprikajauhetta
0.5 tlmustapippuria
2 rklöljyä
Kurkkusalaatti:
1 kurkku
1 punasipuli
1 ruukku korianteria
0.5 limen kuori
1 limen mehu
0.5 tlsuolaa
0.5 tlsokeria
Majoneesi:
2 psvegaanista majoneesia
1 tlchilijauhetta
Tofu:
2 valkosipulinkynttä
1 pala inkivääriä
1.5 rklsokeria
4 rklsoijakastiketta
1 rklvalkoviinietikkaa
2 pkttofua
2 rklöljyä
Lisäksi:
1 pssalaattia
1 pshodarisämpylöitä

Lisää samanlaisia reseptejä