Vege Banh mi hodarit tofulla & lanttiperunoita
Vietnamilainen streetfood valmistuu myös kotikeittiössä helpoilla ohjeilla. Hodarit täytetään mausteisella tofulla ja raikkaalla kurkkusalaatilla. Potkua hodareihin tuo vegaaninen chilimajoneesi.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 2 tlpaprikajauhetta
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 rklöljyä
- Kurkkusalaatti:
- 1 kurkku
- 1 punasipuli
- 1 ruukku korianteria
- 0.5 limen kuori
- 1 limen mehu
- 0.5 tlsuolaa
- 0.5 tlsokeria
- Majoneesi:
- 2 psvegaanista majoneesia
- 1 tlchilijauhetta
- Tofu:
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 pala inkivääriä
- 1.5 rklsokeria
- 4 rklsoijakastiketta
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 2 pkttofua
- 2 rklöljyä
- Lisäksi:
- 1 pssalaattia
- 1 pshodarisämpylöitä