Vegepyttipannu BBQ-marinoidulla tofulla
Perinteinen pyttipannu onnistuu loistavasti myös vegaanisena versiona. Kotimaisen Jalofoodin valmistama tofu ja Champin herkkusienet paahdetaan uunissa. Annokset viimeistellään raikkailla Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaateilla.
- Pyttipannu:
- 1 kg perunoita
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua timjamia
- 1 tlpaprikajauhetta
- 2 rklöljyä
- 1 rsherkkusieniä
- 2 pktmarinoitua tofua
- 1 psBBQ-kastiketta
- 1 rklöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- Lisäksi:
- 1 rskirsikkatomaatteja