- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Huuhtele parsakaali ja leikkaa nupuiksi uunivuokaan. Kuori ja viipaloi myös varsi joukkoon. Pese ja lohko tomaatit parsakaalin sekaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet vuokaan. Suikaloi puolikas chili sekaan.
- Mausta kasvikset öljyllä, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla basilikalla ja valkoviinietikalla.
- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Nosta fetajuusto kokonaisena uunivuokaan kasvisten päälle. Kaada fetan päälle oliiviöljy ja mausta kuivatulla timjamilla. Nosta vuoka uuniin ja paahda noin 12-15 minuuttia niin, että kasvikset ja feta saavat kunnolla väriä. Voit kääntää uunin grillivastuksen päälle paahtamisen loppuvaiheessa, varo kuitenkin, ettet polta ruokaa.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin.
- Kun kasvikset ja feta ovat paahtuneet, niin nosta uunivuoka uunista ja sekoita fetajuusto kasviksiin esimerkiksi haarukalla.
- Lisää keitetty pasta vuokaan kasvisten ja fetajuuston joukkoon. Tarjoa heti!
Laktoositon
Uunifetapasta paahdetuilla tomaateilla & broccolilla (L)
Tässä Ruokaboksin versio suositusta uunifetapastasta. Tomaatit ja parsakaali paahtuvat uunissa maukkaiksi ja kokonaisuuden kruunaa fetajuusto.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo