- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Huuhtele parsakaali ja kuori porkkanat sekä punasipuli. Leikkaa parsakaali nupuiksi ja viipaloi myös varsi. Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja lohko punasipuli.
- Levitä kasvikset uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sekoita kasviksiin rypsiöljy. Jätä tilaa lohelle pellin keskelle.
- Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
- Valmista teriyakikastike. Mittaa kulhoon soijakastike, sokeri, valkoviinietikka sekä ripaus mustapippuria. Kuori valkosipulit ja pala inkivääriä. Raasta ne kastikkeeseen. Suikaloi chili ja lisää kastikkeen joukkoon.
- Lisää kirjolohi kasvisten keskelle uunipellille. Mausta kirjolohi suolalla. Valele teriyakikastike lohen pinnalle. Viipaloi sitten lime ja nostele viipaleet lohen päälle.
- Paahda lohta ja kasviksia uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes lohi on sopivan kypsä.
- Keitä sillä aikaa riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna puolikas ruukku korianteria.
- Viimeistele valmis teriyakilohi korianterilla ja tarjoa kasvisten sekä riisin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo