1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Huuhtele parsakaali ja kuori porkkanat sekä punasipuli. Leikkaa parsakaali nupuiksi ja viipaloi myös varsi. Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja lohko punasipuli.
  3. Levitä kasvikset uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sekoita kasviksiin rypsiöljy.  Jätä tilaa lohelle pellin keskelle.
  4. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  5. Valmista teriyakikastike. Mittaa kulhoon soijakastike, sokeri, valkoviinietikka sekä ripaus mustapippuria. Kuori valkosipulit ja pala inkivääriä. Raasta ne kastikkeeseen. Suikaloi chili ja lisää kastikkeen joukkoon.
  6. Lisää kirjolohi kasvisten keskelle uunipellille. Mausta kirjolohi suolalla. Valele teriyakikastike lohen pinnalle. Viipaloi sitten lime ja nostele viipaleet lohen päälle.
  7. Paahda lohta ja kasviksia uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes lohi on sopivan kypsä.
  8. Keitä sillä aikaa riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  9. Hienonna puolikas ruukku korianteria.
  10. Viimeistele valmis teriyakilohi korianterilla ja tarjoa kasvisten sekä riisin kanssa.