1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Harjaa perunat puhtaaksi kylmän veden alla. Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä.
  2. Halkaise broilerin fileet pituussuunnassa ja laita kulhoon. Raasta joukkoon pestyn sitruunan kuori ja purista mehua. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Lorauta päälle oliiviöljyä ja sekoita. Jätä hetkeksi maustumaan.
  3. Suikaloi kesäsipuli valmiiksi perunamurskaa varten.
  4. Valmista salaatti. Revi salaatti kulhoon. Kuori kurkku ja viipaloi salaatin sekaan. Mausta oliiviöljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista broilerin fileitä  pannulla molemmin puolin noin 3 minuuttia.
  6. Valuta kypsistä perunoista vesi. Sekoita kuumien perunoiden joukkoon voi, ruohosipuli, suola, mustapippuri ja sitruunanmehu. Murskaa perunoita hieman survimella tai kauhalla.
  7. Tarjoa sitruunabroilerit perunamurskan ja salaatin kanssa.