1. Kuori ja hienonna valkosipuli. Suikaloi chili, hienonna persilja ja lohko sitruuna. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää tilkka öljyä ja nyhtökaurat, chili sekä valkosipuli pannulle. Paista hetken aikaa samalla sekoitellen.
  3. Lisää sitten pavut ja tomaattimurska. Kuumenna ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä juustokuminalla. Anna hautua noin 5 minuuttia.
  4. Halkaise avokadot. Poista kivi veitsen avulla ja koverra hedelmäliha lusikalla leikkuulaudalle. Viipaloi avokadot ja revi salaatti.
  5. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Annostele nyhtökaura-paputäytettä letuille. Lisää salaattia, avokadoviipaleita ja kaurafraichea. Viimeistele hienonnetulla persiljalla ja purista päälle vielä sitruunamehua. Tarjoa heti.