1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Harjaa perunat puhtaaksi tarvittaessa ja lohko ne uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta perunat oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  2. Paahda perunoita uunissa noin 10-15 minuuttia.
  3. Perunoiden kypsyessä kuori ja lohko punasipuli sekä kuori ja hienonna valkosipulinkynnet kulhoon.
  4. Huuhtele kirsikkatomaatit ja viipaloi kesäkurpitsa sipuleiden sekaan. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Puolita broilerin rintafileet. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle öljyä.
  6. Lisää kuumalle pannulle broilerin rintafileepalat. Ruskista broilerit nopeasti molemmin puolin. Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kun perunat ovat paahtuneet 15 minuuttia ota ne uunista ja lisää loput kasvikset perunoiden viereen.
  8. Nostele ruskistetut broilerit kasvisten päälle ja revi mozzarellasta paloja broilereiden pinnalle.
  9. Paista uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes broileri on kypsää ja juuston pinta on kauniisti ruskistunut. Voitte halutessanne käyttää tässä vaiheessa uunin grillivastusta.
  10. Hienonna puolikas ruukku persiljaa. Viimeistele kypsä mozzarellakana hienonnetulla persilijalla.
  11. Tarjoa mozzarellakana paahdettujen kasvisten kanssa.