Ruokaboksi

Marokkolainen couscoussalaatti linsseillä & appelsiinivinegretteä

Harissa on chilistä, valkosipulista ja mausteista valmistettu afrikkalainen mauste. Se antaa mukavaa potkua ruokiin ja tässä reseptissä sillä maustetaan ruokaisat linssit ja paprikat. Salaatin kruunaa appelsiinista valmistettu herkullinen vinegrette.

Clock Icon25 min

Kasvikset:
2 prkvihreitä linssejä
2 punainen paprika
1 rklöljyä
1 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
1 prkharissaa
Vinegrette:
1 appelsiinin kuori + mehu
1 rklvalkoviinietikkaa
0.5 rkl(dijon)sinappia
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria
4 rklöljyä
Lisäksi:
1 rspinaattia
2 appelsiini
Couscous:
4 dl couscousia
0.5 rklöljyä

Lisää samanlaisia reseptejä

Marokkolainen linssi-couscoussalaatti & appelsiinivinegretteä