Juustolla gratinoitu makaronilaatikko
Makaronilaatikko valmistetaan Torinon kotimaisista makaroneista ja Naapurin Maalaiskanan broilerin jauhelihasta. Nikulan kananmunista valmistuu täyteläinen munamaito. Porlammin Meijerin goudaraaste viimeistelee kokonaisuuden.
- Makaronilaatikko:
- 1 rklöljyä vuoan voiteluun
- 1 psmakaronia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkana
- 1 rklöljyä
- 1 pktbroilerin jauhelihaa
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- ripaus curryjauhetta
- 2 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 1 tlkuivattua basilikaa
- Munamaito:
- 3 kananmunaa
- 7 dl maitoa
- 0.5 tlsuolaa
- Pinnalle:
- 1 psjuustoraastetta