
Marokkolainen couscoussalaatti linsseillä & appelsiinivinegretteä
Harissa on chilistä, valkosipulista ja mausteista valmistettu afrikkalainen mauste. Se antaa mukavaa potkua ruokiin ja tässä reseptissä sillä maustetaan ruokaisat linssit ja paprikat. Salaatin kruunaa appelsiinista valmistettu herkullinen vinegrette.
- Kasvikset:
- 2 prkvihreitä linssejä
- 2 punainen paprika
- 1 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 prkharissaa
- Vinegrette:
- 1 appelsiinin kuori + mehu
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 rkl(dijon)sinappia
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- ripaus sokeria
- 4 rklöljyä
- Lisäksi:
- 1 rspinaattia
- 2 appelsiini
- Couscous:
- 4 dl couscousia
- 0.5 rklöljyä
Lisää samanlaisia reseptejä
Marokkolainen linssi-couscoussalaatti & appelsiinivinegretteä