1. Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori, huuhtele ja raasta porkkana sekaan. Mausta suolalla, sokerilla, valkoviinietikalla, (dijon)sinapilla ja öljyllä. 
  2. Mausta soijagurtti paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Huuhtele ja viipaloi tomaatit.
  4. Puolita tofut pitkittäin ja kuivaa talouspaperilla painellen. Kuutioi tofut.
  5. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. 
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää tofut pannulle ja paahda kuivalla pannulla käännellen noin 5-7 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää tofujen joukkoon öljy ja valkosipulit. Jatka paistamista hetken aikaa. Mausta soijakastikkeella.
  8. Siirrä pannu sivuun liedeltä ja sekoita tofuihin BBQ-kastike. 
  9. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  10. Täytä pitaleivät coleslawlla, tomaateilla ja BBQ-tofulla. Viimeistele korianterin lehdillä ja kastikkeella.
  11. Tarjoile BBQ-tofu pitaleivät heti.
Vinkki! Suikaloi kaali raastimen siivutin-terällä.