- Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori, huuhtele ja raasta porkkana sekaan. Mausta suolalla, sokerilla, valkoviinietikalla, (dijon)sinapilla ja öljyllä.
- Mausta soijagurtti paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla.
- Huuhtele ja viipaloi tomaatit.
- Puolita tofut pitkittäin ja kuivaa talouspaperilla painellen. Kuutioi tofut.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää tofut pannulle ja paahda kuivalla pannulla käännellen noin 5-7 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää tofujen joukkoon öljy ja valkosipulit. Jatka paistamista hetken aikaa. Mausta soijakastikkeella.
- Siirrä pannu sivuun liedeltä ja sekoita tofuihin BBQ-kastike.
- Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
- Täytä pitaleivät coleslawlla, tomaateilla ja BBQ-tofulla. Viimeistele korianterin lehdillä ja kastikkeella.
- Tarjoile BBQ-tofu pitaleivät heti.
Vegaaninen
Pitaleivät BBQ-marinoidulla tofulla & rapeaa coleslawta (V)
Tofu maustetaan maukkaaksi soijakastikkeella ja BBQ-kastikkeella. Rapea kaalisalaatti ja maukas gurttikastike viimeistelevät kokonaisuuden.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo