1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  2. Kuori porkkanat ja vedä niistä ohuita lastuja kuorimaveitsellä tai juustohöylällä kulhoon. Leikkaa kurkku pituussuunnassa puoliksi ja viipaloi porkkanalastujen sekaan. Mausta kasvikset suolalla, sokerilla, riisiviinietikalla ja öljyllä. Huuhtele ja suikaloi osa kevätsipuleista kasvisten sekaan.
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Sekoita keitettyjen nuudeleiden sekaan öljy.
  4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili.
  5. Huuhtele ja suikaloi loput kevätsipulit. Rouhi suolapähkinät halutessasi veitsellä pienemmiksi.
  6. Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää kuumalle pannulle öljy ja härkis. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää sitten pannulle valkosipulit, chilit, soijakastike ja riisiviinietikka. Jatka paistamista muutama minuutti.
  8. Sekoita pannulle nuudelit, kevätsipulit ja suolapähkinät. Paista hetki sekoitellen.
  9. Tarjoa itämaiset dan-dan nuudelit marinoitujen kasvisten kanssa.