1. Laita vesi kiehumaan bulguria varten. 
  2. Huuhtele ja puolita fenkoli pitkittäin. Poista kova kanta ja suikaloi fenkoli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan. 
  3. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta keitetty bulgur kurkumalla ja öljyllä. 
  4. Mittaa öljy, valkoviinietikka, mustapippuri, (dijon)sinappi ja sokeri toiseen kulhoon. Sekoita voimakkaasti niin, että kastike paksunee.
  5. Kuori päärynät ja poista siemenkodat. Pilko päärynät.
  6. Huuhtele ja revi salaatti. Pese ja kuutioi tomaatit. 
  7. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle siemenet ja paahda muutama minuutti käännellen. Ota paahtuneet siemenet sivuun pannulta.
  8. Kuumenna sama paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut ja tomaattikuutiot. Paista 4-5 minuuttia käännellen. Mausta soijakastikkeella. 
  9. Annostele lautasille bulguria, salaattia ja marinoitua fenkolia. Lisää annoksiin päärynöitä ja paistettua tofua sekä tomaatteja.  
  10. Viimeistele annokset kastikkeella ja siemenillä. Tarjoile heti. 
Vinkki! Voit tarjoilla tomaatit myös ilman paistamista.