- Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
- Huuhtele ja puolita fenkoli pitkittäin. Poista kova kanta ja suikaloi fenkoli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta keitetty bulgur kurkumalla ja öljyllä.
- Mittaa öljy, valkoviinietikka, mustapippuri, (dijon)sinappi ja sokeri toiseen kulhoon. Sekoita voimakkaasti niin, että kastike paksunee.
- Kuori päärynät ja poista siemenkodat. Pilko päärynät.
- Huuhtele ja revi salaatti. Pese ja kuutioi tomaatit.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle siemenet ja paahda muutama minuutti käännellen. Ota paahtuneet siemenet sivuun pannulta.
- Kuumenna sama paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut ja tomaattikuutiot. Paista 4-5 minuuttia käännellen. Mausta soijakastikkeella.
- Annostele lautasille bulguria, salaattia ja marinoitua fenkolia. Lisää annoksiin päärynöitä ja paistettua tofua sekä tomaatteja.
- Viimeistele annokset kastikkeella ja siemenillä. Tarjoile heti.
Vegaaninen
Salaatti revityllä tofulla & päärynällä (V)
Marinoitu fenkoli on ihana lisä tähän ruokaisaan salaattiin. Annokset viimeistellään sinappikastikkeella ja siemenillä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo