1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi. Kuori ja hienonna solo valkosipuli. Huuhtele ja suikaloi paprika. 
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 2 dl. 
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle parsakaalit ja pastan keitinvettä noin 1 dl. Anna veden höyrystyä pannulta pois.
  5. Kun vesi on höyrystynyt pannulta, niin lisää pannulle öljy, valkosipulit ja paprikat. Paista kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
  6. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja soijakastikkeella.
  7. Sekoita kasvisten joukkoon maapähkinävoi, loput pastan keitinvedestä ja keitetty pasta. Kuumenna vielä nopeasti samaan aikaan sekoitellen.
  8. Hienonna lehtipersilja.
  9. Viimeistele maapähkinävoi-broccolipasta lehtipersiljalla ja limen mehulla. Tarjoa heti.