- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi. Kuori ja hienonna solo valkosipuli. Huuhtele ja suikaloi paprika.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 2 dl.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle parsakaalit ja pastan keitinvettä noin 1 dl. Anna veden höyrystyä pannulta pois.
- Kun vesi on höyrystynyt pannulta, niin lisää pannulle öljy, valkosipulit ja paprikat. Paista kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja soijakastikkeella.
- Sekoita kasvisten joukkoon maapähkinävoi, loput pastan keitinvedestä ja keitetty pasta. Kuumenna vielä nopeasti samaan aikaan sekoitellen.
- Hienonna lehtipersilja.
- Viimeistele maapähkinävoi-broccolipasta lehtipersiljalla ja limen mehulla. Tarjoa heti.
Vegaaninen - Sis. maapähkinää
Herkullinen maapähkinävoi-broccolipasta (V, sis.maapähkinää)
Tämän reseptin päätähti on maukas maapähkinävoi, joka tekee pastasta ihanan täyteläistä. Maapähkinävoi sisältää myös paljon proteiinia ja hyviä rasvoja.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo