- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Poista parsoista puinen osa (noin 2 cm varren päästä). Kuori parsat kevyesti ja leikkaa viistosti 3-4 osaan.
- Kuori ja suikaloi punasipuli ja valkosipulinkynnet.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 1 dl. Lisää valutetun pastan sekaan öljy.
- Kuumenna iso paistinpannu, öljy ja voi. Lisää pannulle parsat ja sipulit. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita pannulle keitetty pasta ja pastan keitinvesi. Kuumenna nopeasti käännellen.
- Murustele pastan sekaan fetajuusto.
- Raasta pastaan pestyn limen kuori ja purista mehu joukkoon.
- Viimeistele pasta revityillä mintun lehdillä ja siemenillä.
- Tarjoa täyteläinen parsapasta heti.
Laktoositon - (sis. kananmunaa)
Sesongin täyteläinen parsapasta fetajuustolla (L, sis. kananmunaa)
Hienostunut parsa on yksi kevään odotetuimpia kasviksia. Parsa sopii erinomaisesti pastaan ja tällä kertaa sen makua täydentää tuhti fetajuusto.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo