1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Poista parsoista puinen osa (noin 2 cm varren päästä). Kuori parsat kevyesti ja  leikkaa viistosti 3-4 osaan.
  3. Kuori ja suikaloi punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 1 dl. Lisää valutetun pastan sekaan öljy.
  5. Kuumenna iso paistinpannu, öljy ja voi. Lisää pannulle parsat ja sipulit. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Sekoita pannulle keitetty pasta ja pastan keitinvesi. Kuumenna nopeasti käännellen.
  7. Murustele pastan sekaan fetajuusto.
  8. Raasta pastaan pestyn limen kuori ja purista mehu joukkoon.
  9. Viimeistele pasta revityillä mintun lehdillä ja siemenillä.
  10. Tarjoa täyteläinen parsapasta heti.
Vinkki! Jos kaikki ruokailijat eivät pidä fetajuustosta, niin voit vain viimeistellä valmiit annokset sillä.