- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Pese tai kuori perunat. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa pitkittäin puoliksi. Viipaloi puolikkaat.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää sipulit, porkkanat ja kesäkurpitsat pannulle. Paista käännellen noin 4-5 minuuttia.
- Lisää härkäpapusuikaleet kasvisten joukkoon. Jatka paistamista noin 3-5 minuuttia.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla rosmariinilla, (savu)paprikajauheella, chilijauheella ja tomaattipyreellä.
- Kaada pannulle kaurakerma, huuhtele purkki vedellä ja lisää vesi myös joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
- Viimeistele pata sitruunan mehulla.
- Tarjoa mausteinen härkispata perunoiden kanssa.
Vegaaninen - Gluteeniton
Mausteinen härkispata & keitettyjä perunoita (V,G)
Härkäpapusuikaleesta syntyy herkullinen ja mausteinen pata, joka ei häpeile lihaversiolle yhtään.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo