1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Huuhtele ja suikaloi kesäsipuli sekä kuori ja hienonna puolikas solo valkosipuli.
  3. Pese sienet tarvittaessa ja ne. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa sekä suikaloi puolikas chili. 
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljy ja viipaloidut sienet pannulle. Paista sieniä hetken aikaa sekoitellen. Ota paistuneet sienet pois pannulta.
  6. Lisää sitten kesäkurpitsat, kesäsipulit, valkosipulit ja chili pannulle. Paista muutama minuutti käännellen, niin että kesäkurpitsa saa väriä.
  7. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  8. Lisää sitten kaurakerma ja noin 1 dl pastan keitinvettä ja kuumenna kiehuvaksi.
  9. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon.
  10. Hienonna puolikas ruukku minttua.
  11. Viimeistele pasta puolikkaan sitruunan mehulla, mintulla ja seesaminsiemenillä.