1. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
  2. Huuhtele ja kuivaa sienet. Viipaloi sienet.
  3. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta keitetty pasta hyvin.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle sienet ja paahda niitä sekoitellen 2-3 minuuttia, jotta sienistä irtoaa mahdollinen neste.
  5. Lisää pannulle sienten joukkoon öljy. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen. Siirrä sienet sivuun pannulta.
  6. Kuumenna sama paistinpannu uudelleen ja öljy. Lisää sipulit pannulle. Freesaa hetken aikaa sekoitellen.
  7. Lisää lehtikaalit pannulle ja jatka paistamista 3-4 minuuttia.
  8. Sekoita pannulle paistetut sienet. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, chilijauheella ja valkoviinietikalla.
  9. Kaada pannulle kaurakerma. Huuhtele purkki vedellä ja kaada vesi myös sekaan. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  10. Sekoita keitetty pasta kastikkeen sekaan.
  11. Viimeistele siemensekoituksella ja tarjoa heti.
Vinkki! Sienet voi maustaa 1 rkl soijakastiketta, näin niiden maku saa syvyyttä.