- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
- Huuhtele ja kuivaa sienet. Viipaloi sienet.
- Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta keitetty pasta hyvin.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle sienet ja paahda niitä sekoitellen 2-3 minuuttia, jotta sienistä irtoaa mahdollinen neste.
- Lisää pannulle sienten joukkoon öljy. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen. Siirrä sienet sivuun pannulta.
- Kuumenna sama paistinpannu uudelleen ja öljy. Lisää sipulit pannulle. Freesaa hetken aikaa sekoitellen.
- Lisää lehtikaalit pannulle ja jatka paistamista 3-4 minuuttia.
- Sekoita pannulle paistetut sienet. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, chilijauheella ja valkoviinietikalla.
- Kaada pannulle kaurakerma. Huuhtele purkki vedellä ja kaada vesi myös sekaan. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
- Sekoita keitetty pasta kastikkeen sekaan.
- Viimeistele siemensekoituksella ja tarjoa heti.
Vegaaninen
Täyteläinen pasta lehtikaalilla & sienillä (V)
Kotimaisesta lehtikaalista ja Champ herkkusienistä valmistuu nopea pasta arjen keskellä. Kokonaisuuden viimeistelee kotimainen Elovenan kaurakerma.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo