- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
- Huuhtele ja kuivaa sienet. Viipaloi ne.
- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle sienet ja paahda niitä sekoitellen 2-3 minuuttia, jotta sienistä irtoaa mahdollinen neste.
- Lisää pannulle sienten joukkoon öljy. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen. Siirrä sienet sivuun pannulta.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 1-2 dl.
- Kuumenna sama pannu millä paistoit sienet uudelleen ja lisää öljy sekä sipulit pannulle. Freesaa hetken aikaa sekoitellen.
- Lisää lehtikaalit pannulle ja jatka paistamista muutama minuutti.
- Sekoita muiden kasvisten joukkoon paistetut sienet. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, curryjauheella, chilijauheella ja valkoviinietikalla.
- Kaada pannulle kaurakerma ja pastan keitinvesi.
- Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
- Sekoita kypsä valutettu pasta kastikkeen sekaan.
- Viimeistele siemensekoituksella ja tarjoa heti.
Vegaaninen
Kermainen lehtikaali-sienipasta (V)
Tästä reseptistä syntyy herkullinen kermainen kasvispasta arjen kiireiden keskelle. Superfoodinakin tunnettu lehtikaali tuo pastaan ruokaisuutta.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo