- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Huuhtele lehtikaalit, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä 1 dl.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle siemenet ja paahda muutama minuutti sekoitellen. Siirrä siemenet sivuun pannulta.
- Kuumenna sama paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja lehtikaalit. Paista 3-4 minuuttia sekoitellen.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Raasta sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehua joukkoon.
- Sekoita keitetty pasta ja pastan keitinvesi pannulle.
- Viimeistele pasta vegaanisella “fetajuustolla” ja paahdetuilla siemenillä.
- Tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo