1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Huuhtele lehtikaalit, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä 1 dl.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle siemenet ja paahda muutama minuutti sekoitellen. Siirrä siemenet sivuun pannulta.
  6. Kuumenna sama paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja lehtikaalit. Paista 3-4 minuuttia sekoitellen.
  7. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Raasta sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehua joukkoon.
  8. Sekoita keitetty pasta ja pastan keitinvesi pannulle.
  9. Viimeistele pasta vegaanisella “fetajuustolla” ja paahdetuilla siemenillä.
  10. Tarjoa heti.
Vinkki! Vegaanisella “fetalla” voi vain viimeisellä valmiit annokset.