1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja lohko punasipuli sekä kuori ja hienonna valkosipulinkynnet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Huuhtele ja valuta linssit.
  3. Huuhtele ja puolita fenkoli sekä poista kova kanta. Suikaloi pellille. Huuhtele ja lohko paprika muiden kasvisten joukkoon.
  4. Harjaa bataatit puhtaaksi juoksevan veden alla ja lohko myös pellille.
  5. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, chilijauheella, valkoviinietikalla ja öljyllä.
  6. Nosta uuniin paahtumaan noin 15 minuutiksi.
  7. Valmista kastike rucolalle. Mittaa pieneen kulhoon öljy, valkoviinietikka, sinappi, hunaja, suola ja mustapippuri. Sekoita ja jätä maustumaan.
  8. Huuhtele rucola kulhoon. Hienonna puolikas ruukku korianteria joukkoon. Kaada kastike rucolan sekaan.
  9. Kun kasvikset ovat paahtuneet uunissa 15 minuuttia, niin sekoita joukkoon linssit ja murustele fetajuusto päälle.
  10. Nosta pelti takaisin uuniin ja jatka paahtamista noin 10-15 minuuttia.
  11. Annostele lautasille paahdettuja uunijuureksia ja marinoitua rucolaa sekä viimeistele puolikkaan sitruunan mehulla.