1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. 
  2. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili. Kuori ja raasta pala inkivääriä. 
  3. Huuhtele kikherneet kylmällä vedellä siivilässä ja jätä valumaan.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle porkkanat, sipulit, chili, inkivääri ja kikherneet. Kuullota kasviksia hetken aikaa sekoitellen.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella, kanelilla ja tomaattipyreellä.
  7. Kaada tomaattimurska kasvisten joukkoon, huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 10 minuuttia.
  8. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
  9. Kun muhennos on hautunut noin 10 minuuttia, niin sekoita joukkoon lehtikaalit. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. 
  10. Tarjoa tomaattinen kikherne-lehtikaali”stew” riisin kanssa.