- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Huuhtele ja paloittele kukkakaali reiluiksi nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi.
- Huuhtele kikherneet siivilässä.
- Kuumenna iso kattila tai paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, inkivääri ja kukkakaali. Freesaa sekoitellen noin 4-5 minuuttia.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, curryjauheella, kanelilla, chilijauheella ja valkoviinietikalla.
- Lisää kattilaan kikherneet ja kookosmaito. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia, kunnes kukkakaali on sopivan kypsää.
- Hienonna puolikas ruukku korianteria.
- Huuhtele pinaatit ja lisää ne valmiin curryn joukkoon. Viimeistele korianterilla ja puolikkaan limen mehulla.
- Tarjoile miedosti mausteinen kukkakaali-kikhernecurry riisin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo