1. Kuori ja lohko perunat. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Suikaloi paprikat ja chili. Kuori ja raasta inkivääri. Huuhtele pinaatti siivilässä valmiiksi.
  2. Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan perunat, sipulit, paprikat, chili ja inkivääri ja kuullota muutama minuutti sekoitellen. Lisää tomaattipyree ja jatka kuulottamista vielä hetki.
  3. Lisää sitten vesi, kasvisfondi, kuivattu yrttisekoitus ja suola. Keitä noin 15-20 minuuttia kannen alla tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  4. Painele tofu voimakkaasti talouspaperin välissä kuivaksi sekä kuutioi se.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Paista tofukuutiot paistinpannulla rapeksi.
  6. Lisää keittoon huuhdeltu pinaatti, kookosmaito sekä tofukuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja purista sekaan sitruunan mehua sekä tarkista maku.