1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi pellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Nosta perunat uuniin ja paahda noin 25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Pese ja kuutioi tomaatit kulhoon. Kuori ja hienonna punasipuli joukkoon. Hienonna sekaan korianteri. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista myös mehu kulhoon. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
  4. Halkaise avokadot, poista kivet varovasti veitsen avulla ja koverra hedelmälihat lusikalla leikkuulaudalle. Viipaloi avokadot.
  5. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi. Mausta majoneesi paprikajauheella.
  6. Viipaloi halloumijuustot noin sentin paksuiksi viipaleiksi.
  7. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle halloumit ja paista niihin kaunis väri. Ota paistuneet juustot lautaselle talouspaperin päälle odottamaan.
  8. Lämmitä ruisleivät paahtimessa tai uunissa.
  9. Sivele leipiin paprikamajoneesia. Täytä salaatilla, salsalla, halloumijuustolla ja avokadoviipaleilla.
  10. Tarjoile mini-halloumijuustoburgerit rapeiden lanttiperunoiden kanssa.