1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Kuori ja vetele porkkanasta ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Kuori ja viipaloi avomaankurkku. Suikaloi kevätsipuli ja hienonna korianteri. Huuhtele retiisit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Hienonna myös valkosipulinkynsi.
  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, jäähdytä kylmän veden alla ja valuta hyvin. Voit pilkkoa nuudeleita hieman esimerkiksi saksilla.
  3. Valmista kastike. Purista sitruunan mehu kuppiin. Sekoita joukkoon soijakastike, sokeri ja öljy. Hienonna joukkoon vielä chili.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja nyhtökaura. Paista sekoitellen hetki. Mausta nyhtökaura valkosipulilla, sokerilla ja soijalla. Jatka paistamista vielä 1 minuutti. Siirrä sivuun odottamaan.
  5. Nostele nuudeleita lautasille, annostele päälle kasviksia ja kastiketta. Viimeistele annokset karamellisoidulla nyhtökauralla.