- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese ja lohko perunat uunipellille. Kuori ja viipaloi porkkanat sekaan. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla, mustapippurilla ja öljyllä. Nosta pelti uuniin paahtumaan noin 20 minuutin ajaksi.
- Huuhtele ja lohko paprika. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna pieni kattila ja öljy. Lisää kattilaan paprika ja valkosipulit. Freesaa hetki käännellen. Mausta suolalla, mustapippurilla, (savu)paprikajauheella, chilijauheella, juustokuminalla ja valkoviinietikalla.
- Kaada sekaan tomaattimurska, huuhtaise tölkki vedellä ja lisää vesi kattilaan. Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10-15 minuutin ajan.
- Mausta soijagurtti valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Kun kasvikset ovat paahtuneet uunissa noin 20 minuutin ajan, niin lisää pellille fallerot. Nosta pelti uuniin ja jatka paahtamista vielä noin 10 minuutin ajan.
- Kun matbuha eli tomaattikastike on hautunut noin 15 minuuttia, niin soseuta se sauvasekoittimella.
- Tarjoile uunissa paahdetut fallerot, kasvisten, matbuhan ja gurttikastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo