1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese bataatit huolellisesti ja pilko pellille. Pese ja viipaloi porkkanat sekaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, chilijauheella, valkoviinietikalla ja öljyllä. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 15 minuuttia. 
  3. Huuhtele linssit kylmällä vedellä siivilässä ja valuta hyvin. Kumoa linssit kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla oreganolla.
  4. Valmista kastike rucolalle. Mittaa omaan kulhoon öljy, valkoviinietikka, (dijon)sinappi, suola ja mustapippuri. Sekoita ja jätä maustumaan. 
  5. Huuhtele rucolat kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Sekoita kulhoon kastikkeen sekaan.
  6. Kun kasvikset ovat paahtuneet uunissa 15 minuuttia, niin lisää pellille linssit. Nosta pelti takaisin uuniin ja jatka paahtamista noin 10-15 minuuttia.
  7. Annostele lautasille paahdettuja kasviksia ja marinoitua rucolaa. Murustele päälle Mö Kreikkalaista ja tarjoile heti.