1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Leikkaa kukkakaali nupuiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, kuori ja suikaloi myös varsi. Huuhtele kikherneet siivilässä ja lisää kukkakaalien joukkoon.
  3. Mausta suolalla, mustapippurilla, chilijauheella sekä curryjauheella. Paahda uunissa noin 15 minuuttia.
  4. Huuhtele ja revi salaatti.
  5. Pese ja viipaloi sillä aikaa kurkku ja retiisit pieneen kulhoon. Mausta ne valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
  6. Valmista kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Murenna joukkoon fetajuusto ja mausta suolalla, mustapippurilla, puolikkaan pestyn sitruunan kuorella ja mehulla.
  7. Hienonna puolikas ruukku korianteria.
  8. Annostele salaattia lautasille. Nostele päälle kukkakaalipaistosta ja marinoituja kurkkuja ja retiisejä.
  9. Viimeistele annokset feta-jogurttikastikkeella, siemenillä ja korianterilla.