1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. 
  2. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan. 
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 1 dl. Sekoita pastaan öljy.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, inkivääri ja tofut. Paista sekoitellen noin 4-5 minuuttia.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella, kurkumalla ja sokerilla. 
  7. Kaada pannulle kaurakerma ja pastan keitinvesi. Sekoita joukkoon pinaatit. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
  8. Raasta kastikkeeseen pestyn sitruunan kuorta ja viimeistele sitruunan mehulla.
  9. Tarjoa tofu Limonello pastan kanssa. 
Vinkki! Voit sekoittaa pastan kastikkeen sekaan.