1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat. Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä. Purista pinaateista ylimääräinen vesi pois huolellisesti ja jätä valumaan.
  3. Mittaa kulhoon vehnäjauho, suola ja mustapippuri. Lisää sekaan maito koko ajan sekoittaen. Vatkaa kananmunat taikinan sekaan yksitellen. Lisää lopuksi pinaatit ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä. Jätä taikina turpoamaan hetkeksi.
  4. Lämmitä perunamuusiin menevä maito mikrossa tai pienessä kattilassa.
  5. Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon lämmin maito ja voi. Lisää tarvittaessa suolaa. Jätä perunamuusi kannen alle odottamaan.
  6. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle voita ja öljyä. Nostele kauhalla lettutaikinaa pannulle ja paista lettuja muutama minuutti per puoli.
  7. Tarjoa pinaattiletut puolukkahillon ja perunamuusin kanssa.
Vinkki! Voit kuoria ja lohkoa perunat jo edellisenä päivänä kylmään veteen jääkaappiin - esivalmistelut helpottavat ruoanlaittoa huomattavasti. :)