1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetty riisi kylmällä vedellä siivilässä. Valuta hyvin ja kumoa isoon kulhoon. 
  2. Kuori ja kuutioi kurkku omaan kulhoon. Huuhtele ja suikaloi puolet kevätsipuleista sekaan. Mausta valkoviinietikalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  3. Kumoa majoneesit pieneen astiaan. Mausta (savu)paprikajauheella. Hienonna puolikas chili sekaan. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Huuhtele ja suikaloi loput kevätsipulista riisin sekaan. Suikaloi puolikas chili joukkoon. Mausta valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
  5. Huuhtele salaatti. 
  6. Leikkaa tofut puoliksi ja kuivaa voimakkaasti painellen talouspaperilla. Kuutioi tofut.
  7. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  8. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää tofut pannulle ja paista käännellen noin 5-7 minuuttia. Lisää valkosipulit tofun sekaan ja paista vielä hetki. Mausta soijakastikkeella. 
  9. Kokoa annokset. Nostele salaatinlehtien päälle riisitäytettä, tofua ja marinoituja kurkkuja. Viimeistele chilimajoneesilla. 
  10. Tarjoa salaattitacot tofulla heti. 
Vinkki! Voit korvata valkoviinietikan riisiviinietikalla.