- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele keitetty riisi kylmällä vedellä siivilässä. Valuta hyvin ja kumoa isoon kulhoon.
- Kuori ja kuutioi kurkku omaan kulhoon. Huuhtele ja suikaloi puolet kevätsipuleista sekaan. Mausta valkoviinietikalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Kumoa majoneesit pieneen astiaan. Mausta (savu)paprikajauheella. Hienonna puolikas chili sekaan. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele ja suikaloi loput kevätsipulista riisin sekaan. Suikaloi puolikas chili joukkoon. Mausta valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
- Huuhtele salaatti.
- Leikkaa tofut puoliksi ja kuivaa voimakkaasti painellen talouspaperilla. Kuutioi tofut.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää tofut pannulle ja paista käännellen noin 5-7 minuuttia. Lisää valkosipulit tofun sekaan ja paista vielä hetki. Mausta soijakastikkeella.
- Kokoa annokset. Nostele salaatinlehtien päälle riisitäytettä, tofua ja marinoituja kurkkuja. Viimeistele chilimajoneesilla.
- Tarjoa salaattitacot tofulla heti.
Vegaaninen - Gluteeniton
Rapeat salaattitacot paistetulla tofulla, chilimajoneesilla & riisillä (V,G)
Rapeat salaatinlehdet toimivat tacojen pohjina. Täytteeksi mausteista tofua, riisiä, marinoituja kurkkuja ja chilimajoneesia.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo