1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  3. Kuutioi tai viipaloi halloumijuustot.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle halloumijuustot. Paista niihin kaunis väri.
  6. Lisää pannulle sipulit, lehtikaalit ja kirsikkatomaatit. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, kuivatulla basilikalla ja valkoviinietikalla. Jatka paistamista noin 4 minuuttia sekoitellen.
  7. Sekoita pannulle keitetty pasta ja tarjoa heti.