- Laita vesi kiehumaan ateriajyviä varten.
- Valmista ensin kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta pestyn limen kuori jogurtin sekaan ja purista puolikkaan limen mehut myös joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kypsät ateriajyvät kylmän veden alla ja valuta hyvin.
- Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi. Suikaloi myös kesäsipuli.
- Mausta kirjolohi suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kala annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy sekä voi. Lisää pannulle kirjolohipalat ja paista niitä ensin nahkapuoli alaspäin 2 minuuttia. Käännä sitten kalapalat ja paista vielä noin 1 minuutin ajan.
- Sekoita jäähtyneiden ateriajyvien joukkoon kirsikkatomaatit ja kesäsipuli. Purista joukkoon myös loput limen mehut ja mausta suolalla ja öljyllä.
- Annostele lautasille salaattia ja ateriajyviä.
- Nosta salaatin päälle kalapalat, ripottele siemeniä ja viimeistele lime-jogurtilla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo