1. Laita vesi kiehumaan ateriajyviä varten.
  2. Valmista ensin kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta pestyn limen kuori jogurtin sekaan ja purista puolikkaan limen mehut myös joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Keitä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kypsät ateriajyvät kylmän veden alla ja valuta hyvin.
  4. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi. Suikaloi myös kesäsipuli.
  5. Mausta kirjolohi suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kala annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy sekä voi. Lisää pannulle kirjolohipalat ja paista niitä ensin nahkapuoli alaspäin 2 minuuttia. Käännä sitten kalapalat ja paista vielä noin 1 minuutin ajan.
  7. Sekoita jäähtyneiden ateriajyvien joukkoon kirsikkatomaatit ja kesäsipuli. Purista joukkoon myös loput limen mehut ja mausta suolalla ja öljyllä.
  8. Annostele lautasille salaattia ja ateriajyviä.
  9. Nosta salaatin päälle kalapalat, ripottele siemeniä ja viimeistele lime-jogurtilla.