- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Kuori ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
- Kuutioi halloumijuustot.
- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää halloumijuustot pannulle. Paista juustoihin kaunis väri ja ota sivuun pannulta.
- Kuumenna sama paistinpannu uudelleen. Lisää pannulle öljyä, sipulit, inkivääri ja porkkanat. Paista käännellen muutama minuutti.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, curryjauheella, kurkumalla, chilijauheella, kanelilla ja valkoviinietikalla.
- Kaada pannulle tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
- Rouhi osa cashewpähkinöistä veitsellä pienemmäksi.
- Viimeistele kastike cashewpähkinöillä ja halloumijuustolla. Kuumenna vielä nopeasti.
- Tarjoile Shahi Paneer riisin kanssa.
Gluteeniton - Laktoositon - sis. pähkinää
Shahi Paneer halloumijuustolla & cashewpähkinöillä (L,G, sis. pähkinää)
Halloumijuusto tarjoillaan pähkinäisen ja tomaattisen kastikkeen kanssa. Lisäkkeeksi keitetään riisiä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo