1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Kuori ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuutioi halloumijuustot.
  3. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää halloumijuustot pannulle. Paista juustoihin kaunis väri ja ota sivuun pannulta.
  5. Kuumenna sama paistinpannu uudelleen. Lisää pannulle öljyä, sipulit, inkivääri ja porkkanat. Paista käännellen muutama minuutti. 
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, curryjauheella, kurkumalla, chilijauheella, kanelilla ja valkoviinietikalla. 
  7. Kaada pannulle tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
  8. Rouhi osa cashewpähkinöistä veitsellä pienemmäksi. 
  9. Viimeistele kastike cashewpähkinöillä ja halloumijuustolla. Kuumenna vielä nopeasti.
  10. Tarjoile Shahi Paneer riisin kanssa.
  Vinkki! Soseuta kastike sauvasekoittimella ennen kuin lisäät halloumijuustot kastikkeeseen.