1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. 
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan.
  3. Kuutioi halloumijuustot. 
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. 
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle halloumijuustot. Paista juustoihin kaunis väri ja siirrä sivuun lautaselle odottamaan.
  6. Kuumenna sama pannu uudelleen ja lisää tarvittaessa öljyä. Lisää pannulle sipulit, inkivääri ja kirsikkatomaatit. Paista muutama minuutti sekoitellen. 
  7. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, kanelilla, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä. Jatka paistamista hetken aikaa. 
  8. Kaada kookosmaito pannulle. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää vesi myös joukkoon.
  9. Sekoita kastikkeeseen halloumijuustot ja pinaatit. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5-8 minuuttia välillä sekoitellen.
  10. Tarjoa Palak paneer riisin kanssa.