1. Laita vesi ja kananmunat kattilaan. Kun vesi alkaa kiehua, niin keitä munia 7 minuuttia. Jäähdytä munat kylmän veden alla. Kuori ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Kumoa kermaviili kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku lehtipersiljaa. Mausta mustapippurilla, sokerilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sinapilla.
  3. Kuori ja höylää porkkanoista lastuja juustohöylällä. Huuhtele kurkku ja tomaatit sekä leikkaa ne kuutioiksi. Huuhtele ja valuta maissit.
  4. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
  5. Laita pekoniviipaleet kylmälle pannulle, kuumenna pannu ja paista pekonit rapeaksi. Nosta valmiit pekonit talouspaperin päälle odottamaan.
  6. Kokoa annokset, nosta lautasten pohjille salaattia. Lisää sitten sektoreina porkkanat, tomaatit, kurkut ja maissi.
  7. Nostele päälle kananmunalohkot ja pekoniviipaleet.
  8. Viimeistele sinappikastikkeelle ja tarjoa heti.
Vinkki! Voit paahtaa pekonit myös uunissa, 225 asteessa noin 5-8 minuuttia.