1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese porkkanat ja punajuuret huolellisesti. Viipaloi porkkanat ja lohko punajuuret pellille. Kuori ja leikkaa punasipulit isoiksi lohkoiksi uunipellille.
  3. Mausta juurekset öljyllä, suolalla, kuivatulla rosmariinilla ja mustapippurilla. Nosta uuniin ja paahda noin 35 minuuttia.
  4. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna sekaan minttu. Mausta valkoviinietikalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Murustele joukkoon fetajuusto. Sekoita ja jätä maustumaan. 
  5. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet kulhoon ja mausta öljyllä ja suolalla.
  6. Kun juurekset ovat paahtuneet uunissa noin 35 minuuttia, niin lisää lehtikaalit juuresten päälle paahtumaan noin 8 minuutin ajaksi.
  7. Annostele lautasille paahdettuja juureksia. Viimeistele annokset fetakastikkeella.
Vinkki! 1. Jätä osa mintusta annosten viimeistelyyn.
Vinkki! 2.Voit tarjoilla jogurttikastikkeen ilman fetajuustoa ja paahtaa fetajuuston. Lisää feta kasvisten päälle paahtumaan samaan aikaan lehtikaalin kanssa.