- Kuumenna uuni 225 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese porkkanat ja punajuuret huolellisesti. Viipaloi porkkanat ja lohko punajuuret pellille. Kuori ja leikkaa punasipulit isoiksi lohkoiksi uunipellille.
- Mausta juurekset öljyllä, suolalla, kuivatulla rosmariinilla ja mustapippurilla. Nosta uuniin ja paahda noin 35 minuuttia.
- Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna sekaan minttu. Mausta valkoviinietikalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Murustele joukkoon fetajuusto. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet kulhoon ja mausta öljyllä ja suolalla.
- Kun juurekset ovat paahtuneet uunissa noin 35 minuuttia, niin lisää lehtikaalit juuresten päälle paahtumaan noin 8 minuutin ajaksi.
- Annostele lautasille paahdettuja juureksia. Viimeistele annokset fetakastikkeella.
Vinkki! 2.Voit tarjoilla jogurttikastikkeen ilman fetajuustoa ja paahtaa fetajuuston. Lisää feta kasvisten päälle paahtumaan samaan aikaan lehtikaalin kanssa.