1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Lohko perunat ja levitä ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla sekä öljyllä.
  3. Paahda perunoita uunissa noin 25-30 minuuttia. 
  4. Sillä välin suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja valkoviinietikalla. Sekoita joukkoon noin 1 dl majoneesia. Jätä maustumaan.
  5. Kumoa loppu majoneesi kulhoon ja mausta se (savu)paprikajauheella ja mustapippurilla. Hienonna sekaan vielä puolikas chili.
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljy ja vegenakit. Paista vegenakkeja muutama minuutti välillä käännellen.
  7. Halkaise hodarisämpylät ja nosta ne uuniin paahtumaan perunoiden kanssa. Voit halutessasi paahtaa sämpylät myös pannulla.
  8. Täytä hodarisämpylät kaalisalaatilla ja nosta päälle vegenakit.
  9. Tarjoa hodarit paahdettujen perunoiden ja maustetun majoneesin kanssa.
Vinkki! Lohkoperunoista saatte entistä rapeampia, kun huuhdotte perunoita runsaan kylmän veden alla ennen paahtamista. Muistakaa kuitenkin kuivata perunat keittiöpyyhkeellä tai talouspaperilla huolellisesti.