Perheboksin reseptit viikolla 13

Rapeat kananugetit & tikkuperunoita sekä jogurttikastiketta (L,G)

Ruokaboksin rapeat kananugetit paistuvat uunissa kätevästi perunoiden kanssa samalla pellillä. Nugettien kuorrutus on tämän reseptin salaisuus. Lisäksi valmistetaan jogurttikastiketta nugettien dipiksi.

Juustoinen jauhelihaspagettivuoka & rucolaa (L)

Tässä reseptissä maukas jauhelihakastike ja spagetti sekoitetaan keskenään. Koko komeus kuorrutetaan juustolla ja gratinoidaan uunissa rapeaksi.

Maukkaat possupyörykät & keitettyjä perunoita sekä porkkanoita (G,L)

Savokarjalan Lihan valmistamasta porsaan jauhelihataikinasta tehdyt pyörykät ovat helpot ja nopeat valmistaa. Lisäksi keitetään perunoita ja porkkanoita. Järvikylän salaatista ja Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaateista valmistetaan raikasta salaattia.

Bataattikeitto, raejuustoa & tuoretta ruisleipää (L)

Makea bataatti soveltuu moneen ruokaan, kasvissosekeitossa se pääsee oikeuksiinsa täyteläisen kookosmaidon kanssa. Keiton kanssa syödään raejuustoa ja Ruokaboksin ruisleipää.