Reseptit viikolla 48

Uunissa paahdettuja sesongin juureksia, tofua & kermaista sienikastiketta (V)

Juurekset ja tofu paahtuvat uunissa samalla pellillä. Syksyinen sienikastike sopii täydellisesti juuresten kaveriksi ja kaiken lisäksi se valmistetaan kaurakermasta, joten kastike on vegaaninen!

Herkullinen kasvisborssikeitto & kaurakeviä (V,G)

Borssikeitto on mahtavan makuinen keittoruoka, jonka pääraaka-aineena on punajuuri. Kaurakevi tuo keittoon täyteläisyyttä ja täydentää punajuurien makua happamuudellaan.

Mausteiset linssipyörykät tomaattikastikkeella & täysjyväspagettia (L)

Nämä linssipyörykät peittoavat lihaversiot mennen tullen! Pyörykät tarjoillaan maukkaan tomaattikastikkeen ja ravitsevan täysjyväspagetin kanssa.

Maukas nakki-juurespata & perunoita

Pataruoat vaativat usein pitkän haudutusajan, mutta tämä nakeista valmistettu pataruoka ei sitä vaadi ja on silti maukas.

Uunissa haudutettu mehevä kirjolohi-perunapaistos

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta uuni hoitaa suurimman työn.

Nopea lihapata “Stifado” ja paahdettuja rosmariiniperunoita

4 aterian boksissa - Stifado on Kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio.

Helppo ja nopea tonnikala-pinaattipasta

Tonnikalasta ja tuoreesta pinaatista syntyy uskomattoman nopea, herkullinen ja ruokaisa pasta.

Perinteinen bolognesekastike & täysjyväspagettia

Perinteinen bolognesekastike nautitaan täysjyväspagetin kanssa.

Mausteinen peruna-tofukeitto

Tässäpä oiva vastaisku viilenevään säähän.

Halloumi-kasvispihvi, tsatsiki & sitruunalla maustettua bulguria

Koukuttavan hyvää kasvisruokaa!

Broileripihvit & riisiä

Broilerinjauhelihasta ja kasviksista syntyy maukkaat pihvit. Basmatiriisi ja raikas salaatti täydentävät annoksen.