Reseptit viikolla 48

Maukas nakki-juurespata & perunoita

Pataruoat vaativat usein pitkän haudutusajan, mutta tämä nakeista valmistettu pataruoka ei sitä vaadi ja on silti maukas.

Uunissa haudutettu mehevä kirjolohi-perunapaistos

Tämä ruoka vaatii hieman esivalmisteluja, mutta uuni hoitaa suurimman työn.

Nopea lihapata “Stifado” ja paahdettuja rosmariiniperunoita

4 aterian boksissa - Stifado on Kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata. Tässä nopeampi, mutta yhtä maukas versio.

Helppo ja nopea tonnikala-pinaattipasta

Tonnikalasta ja tuoreesta pinaatista syntyy uskomattoman nopea, herkullinen ja ruokaisa pasta.

Perinteinen bolognesekastike & täysjyväspagettia

Perinteinen bolognesekastike nautitaan täysjyväspagetin kanssa.

Mausteiset linssipyörykät tomaattikastikkeella & pastaa

Nämä linssipyörykät peittoavat lihapyörykät mennen tullen!

Maukas kasvis-borssikeitto

Borssikeitto on venäläinen perinneruoka, tässä maistuva kasvisversio siitä.

Mausteinen peruna-tofukeitto

Tässäpä oiva vastaisku viilenevään säähän.

Uunissa paahdettuja juureksia ja tofua sienikastikkeella

Juurekset ja tofu paahtuvat uunissa samalla pellillä. Syksyinen sienikastike sopii täydellisesti juuresten kaveriksi. Lisäksi sienikastike valmistetaan kaurakermasta, joten se on vegaaninen!

Halloumi-kasvispihvi, tsatsiki & sitruunalla maustettua bulguria

Koukuttavan hyvää kasvisruokaa!

Broileripihvit & riisiä

Broilerinjauhelihasta ja kasviksista syntyy maukkaat pihvit. Basmatiriisi ja raikas salaatti täydentävät annoksen.