Juustolla gratinoitua broileria & paahdettuja kasviksia (L,G)
Juustolla kuorrutettu broileri gratinoituu uunissa meheväksi. Samalla pellillä paahtuvat myös perunat, kirsikkatomaatit ja makoisa kesäkurpitsa.
Juustolla kuorrutettu broileri gratinoituu uunissa meheväksi. Samalla pellillä paahtuvat myös perunat, kirsikkatomaatit ja makoisa kesäkurpitsa.
Tässä perinteisestä lasagnesta hieman oikaistu pikaresepti. Pannulla tehtyä lasagnea ei tarvitse haudutella pitkään, mutta se on silti herkullista.
Miedosti mausteinen possun jauheliha yhdistetään nuudeleiden ja raikkaan kurkku-porkkanasalaatin kanssa.
Kermaiseen katkarapupastaan tuo potkua tuore chili ja hapokkuutta sitruuna. Raikkaat kirsikkatomaatit ja ruokaisa pinaatti sopivat tähän ruokaan ihanasti.
Halloumijuustosta valmistuu loistavat burgerit ja itse tehty salsa kruunaa ne. Avokado ja paprikamajoneesi viimeistelevät kokonaisuuden.
Maustetut härkäpapusuikaleet sopivat mainiosti tähän kookoksiseen curryyn. Curryn lisäkkeeksi keitetään kotimaista kauraa.
Aurinkokuivatut tomaatit tuovat paljon makua ja kaurakerma täyteläisyyttä pastaan. Koko ruoan kruunaa tuore pinaatti ja paramesan eli vegaaninen korvike parmesanille.
Tämä punertava kanapata tuo Espanjan kotiisi. Se on nopea ja helppo valmistaa, mutta on silti täynnä makuja.
Chorizoplate on lohturuokaa parhaimmillaan. Mausteinen makkara saa seurakseen paahdettuja perunoita ja täyteläisen coleslawn. Chili ja tuore korianteri kruunaavat kokonaisuuden.
Tomaattinen kanapata tarjoillaan couscousin ja aurinkoisen porkkanaraasteen kanssa.
Juurekset paahtuvat uunissa maukkaiksi. Lisäksi paistetaan halloumijuustoa. Annokset viimeistellään kermaviilikastikkeella.
Pannulasagne on näppärä ja nopea versio perinteisestä lasagnesta, mutta on silti yhtä maukas ja mehevä. Tässä reseptissä päätähtenä on hernis.
Tämä pata on saanut inspiraation burgundin padasta - se on täynnä makua ja lämmittää varmasti vatsaa sekä mieltä. Lisäksi valmistetaan sitruunaista perunamurskaa.
Perinteinen pinaattikeitto valmistuu tuoreesta pinaatista. Lisäksi keitetään tietysti kananmunia ja herkutellaan ruisleivällä.
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo